Tjenester

Vi kan gjerne ta en samtale for å gi deg et uforpliktende pristilbud. Våre ansatte tilpasser tilbudet etter dine ønsker og behov!

Vi har jobbet med alt fra store prosjekter, slik som utomhusarbeider på Oslo Lufthavn Gardermoen og Bragenes Torg i Drammen, til små og spennende prosjekter hos private aktører.

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester

Stein

Intet er som en fin og flott steinbelagt gårdsplass. Stein er et meget allsidig materiale, kommer i et uendelig antall former og størrelser, og kan legges i alle mulige mønstre og design.

Støttemur

En støttemur kan bidra til å både jevne ut høydeforskjell på tomten din, og til å gjøre hagen din til et blikkfang. Den kan også sørge for å hindre innsyn fra naboer, der du vil ha det litt mer skjermet.

Vann og avløp

Østfold Stenmontering hjelper deg med graving for nytt vann- og avløpsanlegg. Husk at du som huseier er ansvarlig for VA-anlegget helt fram til det kommunale systemet.

Drenering

Når vi legger drenering rundt huset ditt, leder vi vannet bort fra boligen, slik at fukt ikke får sette seg. Sopp og råte er svært helseskadelig både for bygningsmassen og bomiljøet ditt.

Tomter

La oss ta jobben med å sprenge, grave ut og planere tomten din! Vi har topp utstyr og ekspertisen til å gjennomføre jobben på en måte som du blir storfornøyd med. Vi fjerner, tilføyer og kjører bort masse!

Rivingsarbeider

Har du et bygg du skulle ha revet? Vi river både små og store bygg, og kjører bort avfallet for gjenvinning etterpå. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med rivingsarbeidet.

Ønsker du å ta en hyggelig samtale?

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle